Tiszakönyök Tükre, Internetes kulturális lap.
Tiszakönyök Tükre, Internetes kulturális lap.
Menü
 
Bakajsza András írásai,könyvei
 
2007. év anyagai
 
Tiszakönyök története
 
Tiszakönyök települései
 
Tiszakönyök Tükre
 
Kiadványaink
 
2006. évi programjaink
 
Írók - költők

 
Térség neves vendégei
 
2008 év anyagai
 
2009. Anyagai
 
2010 év anyagai
 
P.Dobrossy Rita Írásai
 
Látogatók
 
Könyvajánló
 
Oldal látogató helyek

 

 
Vendégkönyv
[10-1]

2016.12.30. 12:23 Idézet
RÉKA

Jó az oldal!RÉKA


2015.11.17. 11:21 Idézet

P. Dobrossy Rita hat szépirodalmi könyvének ajánlója facebook oldalán, Rita Pásztorné Dobrozsi néven található, három másik /letölthető/ kisregénnyel együtt. Bármelyik műve szintén letölthető a GRATIS irodalmi magazin több változatában is. Interneten történő megrendelés esetén három-négy nap múlva postázzák a könyveket! Jó olvasást!


2014.11.25. 16:04 Idézet

Tisztelt Olvasók! A Boldog Új Évet - avagy boldogulj, ahogy tudsz... című novellát szintén P. Dobrossy Rita írta!


2009.11.10. 21:39 Idézet

Megjelent P. Dobrozsi Rita: Ne hagyjatok békén! című kisregénye. Kapható a Libri könyvhálózat boltjaiban, és webáruházában. Internetes rendelés esetén:info@adlibrum.hu

Háttér-anyag és a könyv rövid tartalma: http: / / adlibrum.hu/Dobrossy Rita/


2008.12.06. 19:07 Idézet

Mikor olvashatunk új írásokat P. Dobrozsi Ritától? remek írások! Tudtok róla, hogy már három könyve jelent meg? EZ MIÉRT NEM HÍR?

Üdvözlettel: Braedley


2008.10.05. 14:22 Idézet

Szeretnék csatlakozni "Braedlay" írásához, mivel a legteljesebb mértékben egyetértek vele. Nagyon jók az írásaid, Rita! Láttam a színdarabodat is, fantasztikusan tetszett! Melyik színháznál fogadtál el az adaptációdat? NAGYON-NAGYON JÓ!!! Sok sikert továbbra is P. Dobrozsi Rita!!! Nálam TE vagy a nyerő! Sokat eszembe jut a színjátszó szakkörünk... Remek volt veled dolgozni... Kár, hogy vége lett... Vagy esetleg van remény egy új színjátszó-körre?                                        Egy volt színjátszós (Szabi becenéven)


2008.06.06. 14:27 Idézet

Tisztelt Tiszakönyök!

Szeretném kérdezni hogy esetleg tudnék e önökön keresztül publikálni, régen mikor A kandóba jártam már volt publikáció!Nem tudom hogy emlékeznek e rám!Puskás Melinda vagyok!Szeretném ha mineden képpen válaszolnának kérdésemre a vampirno19@freemail.hu címen.Vagy a versek megtekinthetőek az alexiel- blason.gportal .hu címen azon belül blason  műveiként.Még nem teljes mert még nem értem oda befejezzem a feltöltéstTudom hallotam hogy a  lapkiadás csökkent de ha lehetne akkor én szívesen publikálnék önökön keresztül továbbra is!Segítsenek ha van rá keret!Pusziom Attila bácsit!

Gratulálok a honlaphoz!

Sok sikert kívánok!

 

Tisztelettel

Puskás Melinda


2007.11.27. 14:43 Idézet

Kizárólag gratulálni tudok P. Dobrozsi Rita írásaihoz. Nagyon jók a novellái, a kisregénye. Nekem mostanában legjobban a színdarab-átirata tetszik. A versek tökéletesen érzékeltetik a darab mondanivalóját, és lírai, de egyben - nagyon is - elgondolkodtató "színezetet" adnak a történetnek. Ha a mai magyarországi viszonyokból vonjuk le a "következtetést" - még ha átvitt értelemben is - sok hasonlóságot találunk! Embertársaim! Fejezzük már be a gyűlölködést, egymásra mutogatást, és próbáljunk meg BÉKESSÉGBEN ÉLNI EGYMÁS MELLETT! /Ezt egyáltalán nem a közelgő karácsony okán írom.../

                                                                                     Braeidy


2007.05.23. 15:42 Idézet
www.bakelitlemezek.gportal.hu Itt fetmények találhatólk

2005.08.31. 15:41 Idézet
2005. augusztus 31-én beindult a Tiszakönyök Tükre honlap melyhez jó szórakozást kívánok ( Sipos Attila)

[10-1]

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2005-08-31
 
3 D-és képek
 
Tagság Internet címei
 
Egyesület logó
Társoldalak
 
Picasa webalbumok
 
2009. a Magyar nyelv éve képei
2009 a Magyar nyelv éve

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!